Egoistai draugiški gyvūnams!

Egoistai draugiški gyvūnams!

Mums dar neteko sutikti nei vieno augintinio, kuris garsiai pykosi su kelionės draugu, rūkė kambaryje ar prilakęs per daug šuniško alaus garsiai klausė muzikos, neleisdamas miegoti kaimynams, iki pat paryčių. Tad jei Jūsų šuo gali laiduoti dėl gero šeimininko išauklėjimo ir socializacijos, laukiame Jūsų abiejų Birštone!
Čia Jūsų laukia žavingas Žvėrinčiaus miškas su begale pasivaikščiojimo takų, romantiška Nemuno pakrantė su promenada iki pat Vytauto kalno, o pavargus , mylimas keturkojis ilsėsis patogiame rankų darbo guolyje.


Norint jog poilsis būtų visiems malonus, kviečiame susipažinti su viešbučio taisyklėmis:

· EGO SPA viešbutis priima visus gerai išauklėtus augintinius ir jų šeimininkus. Viešbutis pasilieka teisę iškeldinti, bet kurį svečią su augintiniu jei augintinis kelia pavojų ar netinkamai elgiasi: kelia sužalojimo grėsmę, ilgalaikį triukšmo kėlimą (tokį kaip lojimas, kaukimas), jei augintinis turi ligos požymių, jei augintinis atlieka gamtinius reikalus kambariuose ar bendrose viešbučio erdvėse.

· Augintiniui lojant, kaukiant ar inkščiant ir kitiems svečiams pasiskundus daugiau nei 2 kartus, bei įspėjus augintinio savininką po kiekvieno iš skundų, viešbutis pasilieka teisę svečius iškeldinti (be mokesčio už gyvūną bei 1 nakvynės kainos grąžinimo).

· Svečiai įsipareigoja rezervacijos metu pranešti viešbučiui augintinių skaičių bei veislę. Viešbutis pasilieka teisę nuspręsti ar gali priimti augintinius. Patogiam svečių su augintiniais apsistojimui, galima atsivežti daugiausiai 2 augintinius į vieną kambarį.

· Svečias įsipareigoja laikyti augintinį prisegtą prie pavadėlio visuomet kai yra viešbučio bendrose patalpose, neįskaitant Jums priskirto kambario.

· Svečias įsipareigoja surinkti / išvalyti augintinio išmatas viešbučio viduje / teritorijoje.

· Svečias sutinka, kad yra informuotas, jog augintiniai yra neįleidžiami į restorano, SPA centro, deguonies terapijos centro patalpas.

· Svečias įsipareigoja pats informuoti viešbučio personalą, kuriuo metu galima ateiti sutvarkyti kambario.

· Svečias yra atsakingas už bet kokį viešbučio turto sugadinimą, ir/ar kitų svečių, personalo sužalojimus, kurį atliko jo augintinis ir įsipareigoja atlyginti atsiradusius nuostolius.

· Svečiams su augintiniu viešbutis kambaryje paruošia augintinio guolį, kurį svečias įsipareigoja palikti viešbučio kambaryje išvykdamas. Viešbutis pasilieka teisę, išrašyti sąskaitą svečiui, už išsivežtą viešbučio inventorių ( jo neradus kambaryje), po svečio išvykimo, kurią svečias įsipareigoja sumokėti per 2 darbo dienas.

· Viešbutyje taikomas fiksuotas augintinio mokestis 20 eur už vieno augintinio vieną nakvynę (svorio apribojimai NETAIKOMI).

· Viešbutis pasilieka teisę keisti augintinių priėmimo sąlygas bei kainas be atskiro įspėjimo.

Renginiai

DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ MEKSIKOS TEMA: vasaros atidarymas!

Pradžia: 2024-05-24 - 20:00 Pabaiga: 2024-05-24 - 23:00
EGO SPA viešbutis, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas
59 € / asm.

MUZIKINĖ DEGUSTACIJA

Pradžia: 2024-05-03 - 20:00 Pabaiga: 2024-05-03 - 23:00
EGO SPA viešbutis, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas.
59 € / asm

EUROVIZIJA

Pradžia: 2024-05-11 - 21:00 Pabaiga: 2024-05-12 - 00:30
EGO SPA viešbutis, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas
Renginys nemokamas

GYVA MUZIKA RESTORANE: motinos dienos proga

Pradžia: 2024-05-05 - 14:00 Pabaiga: 2024-05-05 - 16:00
EGO SPA viešbutis, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas
Renginys nemokamas