NAUJIENA
Hiperbarinė deguonies terapija: atstatanti ir apsauganti sveikatą

Hiperbarinė deguonies terapija: atstatanti ir apsauganti sveikatą

Jei Jūsų organizmas gauna nepakankamą deguonies kiekį, Jus ima pulti pervargimas ir depresyvios mintys. Šypseną ištrina ir lėtai slenkantis laikas, kai atsigaunate po plastinės operacijos, odontologo intervencijos ar sportinės traumos. Kviečiame Jus į mūsų gydymo ir terapijos deguonimi centrą „Oxygen SPA“. Čia veikia šiuolaikiška daugiavietė hiperbarinės oksigenacijos (HBO) kamera. Kitas HBO pavadinimas – hiperbarinė deguonies terapija. Jos seansai kameroje sugrąžina į kasdienybę, neprimenančią slogaus sapno. Ši terapija ne tik sprendžia paminėtas sveikatos problemas, bet ir užkerta kelią galimiems nemalonumams.

Hiperbarinė deguonies terapija: moksliniai faktai, o ne mitai

Tikėtina, kad esate prisiklausęs patarimų, kaip džiaugtis gyvenimu, kaip greičiau pasveikti ir kaip šiandien išvengti rytojaus bėdų, susijusių su sveikata. Tačiau nežinia, ar Jūsų girdėtos rekomendacijos veiksmingos ir kokias pasekmes jos gali sukelti. „Oxygen SPA“ specialistai remiasi moksliniais įrodymais, o ne mitais.

Ieškojome dar vieno efektyvaus būdo savo svečiams sukurti kasdienybę be sveikatos problemų. Todėl pirmieji Baltijos šalyse įsigijome dešimtvietę hiperbarinės oksigenacijos kamerą, kuri sutrumpintai vadinama barokamera. Jos gamintojas – keliasdešimties metų patirtį sukaupusi Didžiosios Britanijos įmonė „Submarine Manufacturing & Products Limited“ (SMP Ltd).

Hiperbarinė deguonies terapija yra mokslo ir laiko patikrintas metodas visą Jūsų organizmą aprūpinti deguonimi. Tai padeda gydant daugiau nei 30 skirtingų susirgimų ir traumų, taip pat – siekiant senėjimo procesų atitolinimo ir sveikatos problemų prevencijos. Įrodyta, kad šis būdas:

  •  stabdo ligas sukeliančių bakterijų dauginimąsi;
  •  regeneruoja kraujagysles;
  •  stiprina visą imuninę sistemą;
  •  gerina Jūsų gyvenimo kokybę.

20 kartų daugiau deguonies

HBO kamera – hermetiška patalpa. Joje mūsų svečiai su specialiai pasiūtais drabužiais ir sandariomis veido kaukėmis kvėpuoja grynu medicininiu deguonimi. Oras barokameroje suslegiamas iki 2,5 atmosferų slėgio, kuris prilygsta slėgiui 10 metrų gylyje po vandeniu. Procesą prižiūri specialiai apmokyti mūsų profesionalai.

Kai kvėpuojate grynu deguonimi, į Jūsų organizmą patenka 5 kartus daugiau deguonies molekulių nei įprastai. Kai grynu deguonimi kvėpuojate barokameroje, organizmas gauna iki 20 kartų daugiau deguonies molekulių nei įprastinėmis sąlygomis. Kraujas ir visi organizmo audiniai maksimaliai prisotinami deguonimi, suaktyvėja medžiagų̨ apykaita ir kraujotaka, sužadinami įvairūs detoksikacijos bei regeneracijos procesai.

Atitolinkite senėjimą ir greičiau atsigaukite po operacijų

Seansus barokameroje rekomenduoja itin įvairių sričių specialistai:

  • gydytojai, padedantys atitolinti kūno senėjimo procesus;
  • plastikos chirurgai ir kiti chirurginės intervencijos medikai;
  • dermatologai ir estetinių procedūrų specialistai;
  • odontologai;
  • sporto medicinos reabilitologai ir žinovai.

Hiperbarinė deguonies terapija biologine prasme atjaunina kraujo ląsteles, skatina kolageno sintezę ir kitus regeneracijos procesus bei atitolina kūno senėjimą. Atitolinkite senėjimą mokslininkų patvirtintu metodu.

Pooperaciniu periodu kiekvienam norisi, kad veidrodis greičiau taptų draugu, o ne priešu. Tyrimais įrodyta, kad ši terapija naudinga po plastinių ir kosmetinių operacijų, nes greičiau užgyja žaizdos, susilpnėja pooperacinės mėlynės ir patinimai, sparčiau rimsta uždegimai. Terapijos pagalba padidintas deguonies kiekis leidžia kūnui greitai regeneruoti odos ląsteles, o tai sumažina randų susidarymo tikimybę ir pagerina galutinį estetinės procedūros rezultatą. Seansai barokameroje naudingi ne tik po chirurginių procedūrų. Deguonis šalina toksinus, iššaukiančius odos spalvos pakitimus, atjaunina, atgaivina ir gražina odą. Susidraugaukite su veidrodžiu greičiau!

Hiperbarinė deguonies terapija: spręskite odontologines ir sporto traumų problemas

Hiperbarinės deguonies terapijos pliusus žino ir odontologai. Jei susidūrėte su jų srities problemomis, seansai mūsų barokameroje paspartins žaizdų užgijimą po dantų implantavimo ar žandikaulio operacijos, padės išvengti periodontito arba pagreitins jo gydymą, pagerins minkštųjų audinių kraujotaką; taip pat – pagelbės užkirsti kelią įvairioms infekcijoms ir stimuliuos sveikus audinius. Atkeliaukite pas mus, kad savo išvaizda galėtumėte džiaugtis greičiau!

Sportuojate? Puiku! Deja, su traumomis susiduria ne tik profesionalūs atletai. Sporto medicinos atstovai žino, kad hiperbarinėje oksigenacijos seansai stresinių lūžių ir kitais sudėtingais atvejais pagreitina sportinių traumų gijimą, paspartina sportininko atsigavimo laiką ir žymiai sumažina traumines raiščių bei sausgyslių komplikacijas. Be to, organizmo prisotinimas deguonimi atstato pavargusius raumenis, pagerina ventiliacinę plaučių gebą ir padidina fizinį pajėgumą.

Į rytojaus savijautą šiandien investuokite Birštone!

Investuokite į savo sveikatą ne tada, kai ji šlubuoja. Jau šiandien galite pasirūpinti, kad jokios problemos netemdytų Jūsų gyvenimo rytoj. Seansai mūsų barokameroje padės Jums išvengti ligų, sustiprins visą imuninę sistemą ir palaikys gerą Jūsų savijautą. Įrodyta, kad hiperbarinė deguonies terapija užtikrina efektyvią sveikatos sutrikimų prevenciją.

Prevencijos, terapijos ar gydymo tikslais Jums padėsime ne tik mes. „Oxygen SPA“ veikia legendiniame Birštone prie Nemuno. Jei norėsite dar daugiau ramybės, galėsite pasivaikščioti miesto centre esančiame parke. Pageidausite praplėsti akiratį menu? Prisirinksite įspūdžių parko skulptūrų take, kuriame – žinomų Lietuvos menininkų darbai. Jeigu mėgstate aktyvias pramogas, Birštone atrasite ir jų.

Patirkite jaukaus Birštono balansą, kuriame – gamtos ramybė, meno dvasia ir miesto malonumai!

Pirma procedūra trunka 120 min.:

iki 30 min. gydytojo konsultacija,

pasiruošimas procedūrai ( persirengimas ir saugos instruktažas),

80 min. gydymas (10 min. kompresija, 60 min. izopresija, 10 min. dekompresija).

Svarbu žinoti!

Prieš baro kameros seansą atliekama gydytojo konsultacija Oxygen SPA centre. Konsultacija privaloma.

Jeigu sergate konkrečia liga - reikalingas šeimos gydytojo ar kito specialisto siuntimas.

Duomenys apie gydymą, visada teikiami E.sveikatoje.

Procedūrai nepavykus dėl paciento kaltės (pvz.atsisakymo), mokama už gydytojo konsultaciją 30 Eur. 

Prieš procedūrą būtina pavalgyti pusryčius.

6 valandas iki procedūros negerti kavos ir nerūkyti.

Ligos ir indikacijos, kurioms esant taikomos hiperbarinės oksigenacijos procedūros

Kainos:

1 seansas – 79 Eur.

2 - 5 seansai – po 59 Eur.

6 ir daugiau - po 49 Eur.

Kontaktai rezervacijai:

Tel.+370 606 65244.
El.p.: medical@egospa.lt 

Renginiai

MUZIKINĖ DEGUSTACIJA

Pradžia: 2024-05-03 - 20:00 Pabaiga: 2024-05-03 - 23:00
EGO SPA viešbutis, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas.
59 € / asm

EUROVIZIJA

Pradžia: 2024-05-11 - 21:00 Pabaiga: 2024-05-12 - 00:30
EGO SPA viešbutis, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas
Renginys nemokamas

GYVA MUZIKA RESTORANE EKLEKTIKA MOTINOS DIENOS PROGA

Pradžia: 2024-05-05 - 14:00 Pabaiga: 2024-05-05 - 16:00
EGO SPA viešbutis, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas
Renginys nemokamas